Süpermenler Hükümdarlığı

S.S.S Film Silinmişse Rapor Edin

Oy Ort: 8.4 / 10
Toplam Oy: 84
Süpermenler Hükümdarlığı izle
PG-13
Tür:
Aksiyon, Animasyon, Macera
Dil:
Türkçe Altyazılı, Türkçe Dublaj
Yapım Yılı:
2019
Yapım:
ABD
IMDB Puanı:
6.8
Film Süresi:
Yönetmen:
Sam Liu
Oyuncular:
Cameron Monaghan, Nathan Fillion, Rainn Wilson, Rosario Dawson

Filmin Konusu

Reign of the Supermen 2019 Film

2019’un ilk Superman animasyonu olan yapımda, Superman’in ölümünden sonra yerine geçmek isteyen ve kendini onun halefi olarak ilan eden insanlar bir hayli fazlalaşacaktır.

Bu Filme 8 Yorum Yapılmış,

Sen de Yorum Yapmak İster Misin?

Sadece üyeler yorum yapabilir ve tüm yorumları okuyabilir. Giriş Yap - Kayıt Ol
  1. Ebubekir says:

    MARVELide DCyi de yakından takip eden biri olarak kendi düşüncemi söylemek istiyorum "örümcek adam-örümcek evreninde"animasyonunun superman verayonu olmus bana çakma gibi geldi ama sevenlerede saygım sonsuz dediğim gibi sadece kendi dusuncelerimi söyledim

    • Ali says:

      Reign of Superman aslında 93'te çıkmış bir çizgiroman ama Spiderman Into the Spiderverse 2014 yılında yayınlanmış bir çizgi roman. Daha da ileri gidersek fikir olarak Spiderverse 94 yılında yayımlanmaya başlayan Spiderman çizgi filminin son sezonun son bölümlerinde(son sezon 98 yılında yayınlamıştır) birden fazla spiderman'in beraber kötülerle savaşmasından ilhamlanmıştır. Sonuç olarak aslında spiderman'e bir benzetme yapmaya çalışmamışlar sadece superman'in ölümünden sonraki hikayeyi devam ettirmişler.
      Ama yanlış anlaşılmasın sonuçta bunları bende elbete bilmiyorum internetten baktım sadece bu filmi izleyen başka insanlarında aynı fikre kapılmasını istemediğimden verdim bilgiyi. Zaten bana kalırsa çokta mükemmel bir yapım değildi ama Batman vs Superman'den çok daha iyiydi :D

    • emre says:

      Spiderman evreninde birden fazla Spiderman var ama bu filmde sadece bir tane Süpermen var dikkatini çekerim diğerleri süpermenin yerini doldurmak isteyen insanlar hologramlarda vs vs filmi izlemeden yorum yapıp yanlış yargılıyorsun.

  2. Erdi Dc Lover says:

    ALLAHIM SONUNDA GELMIS COK IYI BE COK IYIII AMERIKADA HERKES BUNU KONUSUYORDU FORUMLARDA BIKTIM SPOILERDAN

Daha Fazla Yorum