Roma

S.S.S Film Silinmişse Rapor Edin

Oy Ort: 7.1 / 10
Toplam Oy: 144
Roma izle
15+
Tür:
Dram
Dil:
Türkçe Altyazılı
Yapım Yılı:
2018
Kategori:
İMDB 7.0 +
Yapım:
Meksika, ABD
IMDB Puanı:
7.7
Film Süresi:
Yönetmen:
Alfonso Cuarón
Oyuncular:
Carlos Peralta, Diego Cortina Autrey, Marina de Tavira, Yalitza Aparicio

Filmin Konusu

Roma 2018 Filmi Konusu

Akademi Ödüllü yazar ve yönetmen Alfonso Cuarón’dan (Gravity, Children of Men, Y Tu Mama Tambien) bugüne kadarki en kişisel projesi olan Roma 2018 filmi, New Mexico’daki Roma mahallesinde orta sınıf bir aile için çalışan genç bir ev işçisi Cleo’nun hikayesini konu alıyor. Onu yetiştiren kadınlara sanatsal bir sevgi mektubu gönderen yönetmen Cuarón, 1970’lerin siyasi kargaşasının ortasında canlı ve duygusal bir iç çekişme ve sosyal hiyerarşi portresi yaratmak için kendi çocukluğundan yararlanıyor. Cuarón’un 2013 yılında çığır açan Gravity’den bu yana ilk projesi olan Roma 2018 filmi dram türündedir. 37 farklı dalda ödüle sahip, eleştirmenlerden iyi not alan Roma filmi 21 Kasım 2018 tarihinde vizyona girmiştir.

Bu Filme 51 Yorum Yapılmış,

Sen de Yorum Yapmak İster Misin?

Sadece üyeler yorum yapabilir ve tüm yorumları okuyabilir. Giriş Yap - Kayıt Ol
  1. Lolomolololita says:

    Filmi izlemek zorunda değilsiniz . Boşuna vakit kaybettim bana iki saat kaybettirdi falan diyenler... Neden vakit kaybı beş dakka izle anla sonra bırak sonuna kadar izlemek zorunda değilsin. Saçmalama in milletin emeğine hakaret etmenin lüzumu yok . Filmin nasıl çekildiğini yönetmenin ne kadar zekice teknikler kullandığını sanatsal değerini bilmiyorsunuz . Sırf oyuncularin tepkilerini güzel yakalamak için kimin ona ne soylenecegi bilinmiyor ve sette oyuncu başına ne geleceğini görüyor herkesin senaryosu kendisine özel olarak yazilmis. Tek tek . Düşünsenize her oyuncu filmi ayrı sanıyor ve ne tepkiler verecekleri belli değil . Sır doğal olsun diye böyle bir teknik kullanılmış .
    Ayrıca film gerçek kronolojik sıraya göre çekilmiş . İşte sadece iki teknik için ne kadar emek harcandı gördünüz . Çok değerli ve izlenmeye de layık bir film kimse sacmalamasin

  2. Deniz says:

    Bence izlemeye değer, değişik bir film. Alışıldık bir anlatımı yok ve ondan dolayı da; seveni kadar, nefret edeni de olabilecek bir film. Yine geleneksel aile filmi değil, aile ortamında izlenmemesinde fayda var.

Daha Fazla Yorum