Görevimiz Tehlike 5

S.S.S Film Silinmişse Rapor Edin

Oy Ort: 8.3 / 10
Toplam Oy: 122
Görevimiz Tehlike 5 izle
PG-13
Tür:
Aksiyon, Gerilim, Macera
Dil:
Türkçe Altyazılı, Türkçe Dublaj
Yapım Yılı:
2015
Kategori:
İMDB 7.0 +
Yapım:
ABD
IMDB Puanı:
7.4
Film Süresi:
Yönetmen:
Christopher McQuarrie
Oyuncular:
, , ,
Serinin Diğer Filmleri:
Görevimiz Tehlike 1 (1996)Görevimiz Tehlike 2Görevimiz Tehlike 3Görevimiz Tehlike 4Görevimiz Tehlike 5 Görevimiz Tehlike 6 YansımalarGörevimiz Tehlike 7: Ölümcül Hesaplaşma

Filmin Konusu

Mission: Impossible – Rogue Nation Film

Sendika, uluslararası olmakla birlikte yasa dışı olan bir dolandırıcılık örgütüdür. Sendika adını taşıyan örgüt, Ethan Hunt’ın ajan olarak içerisinde bulunduğu IMF örgütünü ortadan kaldırmak için uğraşır. Sendika verdiği mücadelenin sonunda ise Ethan Hunt’ı yakalamayı ve onu kaçırmayı başarır. Ancak örgütte görev yapan ajan Ilsa Faust, Ethan Hunt’a yardım eder ve Sendika’nın elinden Ethan Hunt’ın kaçmasını sağlar. Ethan Hunt, Sendika’nın elinden kaçmayı başardıktan sonra uzun bir süre ortalıkta görünmez. Ancak gizli örgüt olan Sendika ve IMF arasında oldukça büyük bir mücadele tekrar alevlenir. Hunt tekrar ortaya çıktığında ise iş arkadaşı olan Benji ile işbirliği yapmaya karar verir. Benji ile birlikte Sendika örgütü ile bağlantısı olduğunu bildiği Solomon Lane’i yakalamak için plan yapar. O gece Solomon’u operada yakalayacaktır. Ancak yaptığı kaçırma planı suya düşer ve başarısız olur. Solomon Lane’i yakalamayı başaramasa da Hunt’ı bu başarısızlık yıldırmaz. Hunt hala yasadışı Sendika örgütünün peşindedir. Hunt, Sendika ile bağlantılı olduğunu düşündüğü kişilerin isimlerini bir liste haline getirir. Ardından Hunt, bu listede yer alan isimlerin tek tek peşine düşer. Fakat işler umduğu gibi gitmeyecektir. Sendika örgütünün ajanı Ilsa Faust her ne kadar Ethan Hunt’a yardım etse de onun yaptığı planları Sendika’ya deşifre etmek zorunda kalır.

Ethan ve ekip arkadaşları şimdiye kadar verdikleri mücadeleden daha büyük bir mücadele için hazırlıkları başlar. Yeni plan IMF’i ortadan kaldırmak isteyen, yasa dışı ve uluslararası faaliyetlerde bulunan dolandırıcı örgüt Sendika’yı ortadan tamamen kaldırmaktır. Ekip bu planı uygulamak ve Sendika’nın kökünü kazımak için işe koyulur. Ancak aradan kısa zaman geçmeden artık bu ekip Sendika’nın birincil hedefi haline gelecektir. Ethan Hunt ve ekip arkadaşları şimdiye kadar ki en zor görevlerini yerine getirecektir.Bu zor görevde onları büyük maceralar beklerken kimi zaman ölümle yüz yüze gelecekler. Uluslararası ve yasa dışı dolandırıcılık örgütü Sendika’nın artık birincil hedefiyken örgütü ortadan kaldırabilecekler mi?

Bu Filme 180 Yorum Yapılmış,

Sen de Yorum Yapmak İster Misin?

Sadece üyeler yorum yapabilir ve tüm yorumları okuyabilir. Giriş Yap - Kayıt Ol
  1. Sidar says:
  2. USTA says:

    Muhteşem seriden harika bir bölüm

Daha Fazla Yorum