Burning - Şüphe

S.S.S Film Silinmişse Rapor Edin

Oy Ort: 6.8 / 10
Toplam Oy: 193
Burning - Şüphe izle
15+
Tür:
Dram, Gerilim, Gizem
Dil:
Türkçe Altyazılı, Türkçe Dublaj
Yapım Yılı:
2018
Kategori:
İMDB 7.0 +, Kore Filmleri
Yapım:
Güney Kore
IMDB Puanı:
7.5
Film Süresi:
Yönetmen:
Chang-dong Lee
Oyuncular:
Ah-in Yoo, Jong-seo Jeon, Joong-ok Lee, Steven Yeun

Filmin Konusu

Burning – Beoning 2018 Film

Burning filmi, üç kişinin hikayesini ve yaşadıkları gizemli bir olayı anlatıyor. Jong-su, çocukluk arkadaşı olan Hae-mi’yle iş esnasında karşılaşır. Hae-mi ondan Afrika ziyareti boyunca kedisine göz kulak olmasını rica eder. Seyahatten döndüğünde Jong-su’yu Afrika’da tanışıp arkadaş olduğu Ben ile tanıştırır. Bir gün Hae-mi ve Ben, Jong-su’ya ziyarete gider. Ben o sırada Jong-su’ya gizli hobisinden bahseder. Burning 2018 Kore Filmi Cannes Film Festival’inde FIPRESCI ödülüne layık görülmüştür. 2018 Kore yapımı dram ve gizem türündeki Burning | Beoning adlı filmin yönetmenlik koltuğunda Chang-dong Lee oturmaktadır.

Bu Filme 70 Yorum Yapılmış,

Sen de Yorum Yapmak İster Misin?

Sadece üyeler yorum yapabilir ve tüm yorumları okuyabilir. Giriş Yap - Kayıt Ol
  1. Nabillera says:

    Filmi tüm olumsuz yorumlara karşı açıp izlemeye başladım ama sonra o ucuz ruhsuz sevişme sahnesini görünce kapattım. Bir halt olmayacağı belli.

  2. dizikolik123 says:

    sonuna kadar dayanamadım bile saçmalıktan ibarat başrol çocuğun bi iki dizisini izlemişliğim var oyunculuğu gayet iyi fakat berbat bi senaryoy du melodram bi film yapmaya çalışılmış gibi ama vasattı be bu tarz filmleri severim hatta bazen diyalogların daha az olduğu melodram tarzıına bayılırım ama bur da hiç bi duyguyu hissedemiyorum izleyin yinede siz de benim gibi sıkılırsanız kapatırsınız olur biter

Daha Fazla Yorum